Examine This Report on سودا مزاجی
Examine This Report on سودا مزاجی
Blog Article
با سلام و درود مادر من ۶۸ ساله ست ودوسال هست با شروع کرونا دچار وسواس شدید فکری و شستشو شده وبا توجه به سن وبدن نحیفش داروهای شیمیایی بهش نمیسازند دارویی دارید ؟
پاسخ به رضوان سلام برای بوی بد دهان چه چیزی خوب است ممنون میشم راهنماییم کنید
چای، قهوه، نسکافه، گوشت گاو و گوساله، عدس، بادمجان، لبنیات، ترشیجات و مواردی از این قبیل همه برای سودایی ها ممنوع هستند.
خوردن طولانی مدت برخی غذاها تأثیر زیادی در افزایش ترشح بلغم و بدتر شدن عوارض غلبه بلغم در بدن دارد. اگر بلغمی مزاج هستید، از خوردن مواد غذایی زیر پرهیز کنید:
دهان و حلق: افزایش سردی و رطوبت در دهان و حلق با مشکلاتی مانند سنگینی زبان، لکنت زبان، ریزش آب دهان، تورم لوزهها و خروپف مشخص میشود.
نخوردن غذاهای مانده و خشک و بیات، آجیل، گوجه و مواد ترشیده و چرب
اگر از سنگ مثانه یا سنگ کلیه در رنج هستید، بهتر است از خواص بینظیر دمنوش گل گاو زبان غافل نشوید. این دمنوش بر روی درمان حساسیت پوستی و اگزما هم مؤثر است.
سودای سوخته می تواند زمینه ساز ابتلا به سرطان و بسیاری از بیماریهای سخت دیگر هم باشد.
در فصول سرد سال و همچنین در مکان های مرطوب، اغلب غلبه بلغم تا حد زیادی افزایش پیدا می کند از این رو مصرف غذا هایی که برای مزاج بلغمی مناسب here نیست باید تا حد زیادی محدود شود و علاوه بر این خوابیدن پس از مصرف غذا منجر به تجمع بلغم شود پس بهتر است وعده ناهار برای افرادی که دارای مزاج بلغمی هستند سبک تهیه شود و پس از مصرف ناهار نخوابد.
پاسخ به کریم صفری سلام شمارتونو بگذارید راهنماییتون میکنم
این مقاله را از دست ندهید! چرا؟ چون تا به حال توضیح و درمان کاربردی بیماری ها و مشکلات غلبه سودا را به این سادگی جایی نخوانده اید! با من همراه باشید
چاقی مفرط در برخی نواحی یکی دیگر از ویژگی های ظاهری می باشد که افرادی که دارای طبع بلغم هستند، اغلب گرفتار آن هستند و اندام گلابی مانند دارند.
از دیدگاه طب سنتی، بدن انسان از عناصر اربعه (آب، خاک، هوا و آتش) ساخته شده است و با اخلاط اربعه (صفرا، دم، بلغم و سودا) کنترل میشود. وقتی غذا در بدن هضم و جذب میشود، اخلاط اربعه را تولید میکند که باعث رشد اندامها و بازسازی اعضای آسیب دیده میشوند و امکان حرکت کردن را برای انسان فراهم میکنند.
قبل از مسهل از چیزی به نام مُنضِج صحبت کرده بودیم؛ به زبان ساده کار منضج این است: داخل بدن جستجو می کند و اخلاط فاسدی که مدت زیادی است در بدن مانده اند را پیدا کرده و آنها را به سوی سیستم گوارشی می فرستد تا مسهل آنها را دفع کند.